Sports Betting

Fantasy Sports Betting

Att spela på sport, så kallad sports betting, har under väldigt lång tid varit väldigt populärt och det verka inte avta, det spelas som aldrig förr på matcher och annats som går att spela på. Nu börjar man kunna betta på mycket annat än på fotboll som kanske var vanligast tidigare. Vi vet att man kan betta på melodifestivalvinnare och Nobelpris vinnare nu kommer det nya spännande saker att spela på.

Relativt nytt är Fantasysports och det sägs att detta är den nya trenden inom spel online. Det är redan stort i USA och i England så har det börjat under 2015 att växa sig stort. På nätet så pågår ett spel med så kallade fantasilag, man kan alltså spela på dessa lag. Det fantasilag som tillsammans med ett riktigt proffslag lyckats bäst under en säsong vinner sin turnering vinner stora priser. Idag så är det mest fråga om Amerikanska Basket, Football och hockeyligorna det spelas med.

Det är alltid intressant med nya former av sportspel och vi håller koll på hur det kommer att utveckla sig med Fantasy Sports Betting i framtiden. Förhoppningsvis så visar det sig att detta blir den succé vi hoppas på och då kommer det att bli extra roligt att ge sig ut och spela online.